Zero Outage Industry Standard

Zero Outage Industry Standard

Een ICT-infrastructuur zonder fouten of uitval. Dat is de nieuwe “Zero Outage Industry Standard” waar een aantal IT giganten samen aan gaan werken. T-Systems, Cisco, Dell, Hitachi, SAP, Brocade e.a. slaan de handen ineen in een speciaal hiervoor opgezette vereniging met hoofdzetel in Londen.

Samen gaan ze de ontwerpdefinities maken die moeten gaan leiden tot ‘nul-fouten-producten’. Daarnaast willen ze een raamwerk opstellen waarmee de kwaliteit en prestaties van geleverde ict-oplossingen en diensten gegarandeerd kunnen worden.

De IT infrastructuur van een bedrijf bestaat meestal uit componenten van verschillende leveranciers, wat veel potentiële communicatie problemen met zich meebrengt. De componenten zouden dezelfde standaard moeten hebben. Alleen dan kan een veilig en goed werken systeem zonder fouten worden gegarandeerd. Zo’n standaard zou de volgende stap moeten zijn in om de IT industrie succesvol verder te laten groeien.
Het zal moeten zorgen voor een minimale ‘downtime’ van bedrijven en de kritieke processen die er draaien.

De strategie is uniek; hardware en software leveranciers, Internet providers en service integrators werken nu samen als partners om een stabiele IT omgeving te garanderen in de toekomst.