Cloud

20 jaar IT expert binnen de AGF branche.

AGF Automatisering

Al 20 jaar lang automatiseert @XiT de AGF branche met totaaloplossingen in netwerkbeheer, desktop management, Cloud oplossingen, ERP implementaties en data informatie systemen. De AGF is een zeer specifieke branche met haar eigen handelswijzen, termen en gewoonten. Het is fijn als uw IT-partner deze taal spreekt. Daag ons uit!

 • REALTIME INFORMATION

  Pro-Actief winnen

  real time information appels

De concurrerende en snelle AGF markt vraagt om realtime informatie. Wie de juiste actuele informatie direct bij de hand heeft doet gemakkelijker en beter zaken. Onze informatie displays geven u actuele informatie vanuit verschillende bronnen. Hiermee kan uw verkoop, logistieke en management team beter presteren.

Commercieel Informatie Display (C.I.D)

Realtime informatie voor de afdeling verkoop bied een versneld inzicht in voorraad, prijzen en veranderingen in de markt. Verkopers kunnen hiermee effectiever en sneller handelen.

Logistiek Informatie Display (L.I.D.)

Het logistieke proces in de AGF is bijzonder dynamisch. Zonder realtime inzicht loop je vertragingen op en daarmee de kans om in te grijpen te missen.

 • Management Rapportages

  Inzicht in uw bedrijf

  management rapportages tomaten

De informatie die je als management nodig hebt komt vaak van verschillende bronnen zoals een ERP, CRM of WMS pakket. Het handmatig samenstellen van de juiste rapporten uit al die bronnen kost veel tijd en is foutgevoelig.

Qlikview rapportages zijn altijd up-to-date.

Business Intelligence

Een Business Intelligence (BI)  tool stelt gebruikers in staat om data te ontsluiten uit allerlei bronsystemen en op krachtige wijze te visualiseren en analyseren in een dashboard.

IT certificering audit

De branche certificeringen hebben specifieke eisen voor IT processen en dataopslag. Wij helpen u graag met onze certificeringsaudit goed voorbereid te zijn en te voldoen aan de gestelde eisen.

 • Database & Applicaties

  Automatiseren is een continue veranderingsproces.

  database en applicaties komkommers

Keelings Business Solutions ERP (KBS)

Keelings Business System (kortweg: KBS) is een speciaal voor de AGF-branche ontwikkeld ERP systeem.

Kwaliteitsbewaking & Certificering

Maatwerk kwaliteits- en keuringsapplicatie voor uw bedrijfsspecifieke processen en methoden. Dit wanneer het bestaande aanbod niet aan uw wensen voldoet.

 • Netwerken & Connectiviteit

  Automatiseren geeft vooruitgang

  netwerken en connectiviteit gemengd fruit

VOIP (Telefonie)

VOIP heeft veel toegevoegde functionaliteiten en waarden. Het is schaalbaar, locatie onafhankelijk, goedkoper en u kunt gebruik maken van allerlei koppelingen met hard- en software. VOIP biedt uitgebreide rapportages en analyses.

24/7 Monitoring

Wij houden alle bedrijfskritische infrastructuur in het oog en gebruiken trends en triggers om problemen proactief te voorkomen.

Internet

@XiT is Routit partner. We bieden hoogwaardige Kabel, ADSL, VDSL en glasvezel verbindingen aan maar kunnen bijvoorbeeld ook een (tijdelijke) point to point verbinding opzetten.

Online Desktops

Alle applicaties vanuit een desktop in de cloud kunnen gebruiken, waar u ook bent, op elk apparaat. Volledige mobiliteit met dezelfde gebruikerservaring, waar u ook werkt.

Back-up Diensten

Wij verzorgen back-up op basis van tape, disk, online en cloud. Ook voor offsite mirroring en high availability kunt u bij ons terecht.

Netwerkbeheer & Onderhoud

Een optimaal ingericht netwerk zorgt voor continuïteit waardoor u zich kan concentreren op uw kernactiviteiten.

Datacenter

In ons eigen datacenter bieden wij diensten als colocatie, back-up, hosting, webhosting en B2B internet aan.