Business Intelligence Voorbeeld

Om u een beter inzicht te geven in de mogelijkheden van Business Intelligence hebben we hier een aantal voorbeelden van rapportages voor u geplaatst.
Tips:

  • De rapportages bestaan uit meerdere pagina. Gecentreerd in het midden vind u de navigatie om te bladeren,
  • U kunt ‘klikken’ in de rapportages waardoor er bepaalde selecties kunnen worden gemaakt en de rapportages aan worden gepast aan de hand van uw selectie.
  • Rechtboven vindt u het ‘drill down’ icoontje. Als dit zichtbaar is kunt u dit actief maken door er op te klikken. Daarna kunt u op details inzoomen door er op te klikken. U navigeert weer naar boven door aan de linker bovenkant te klikken op het icoontjes ‘drill up’.

Voor meer informatie of een persoonlijke demo neemt u contact met ons op.

Handelsbedrijf Rapportage

AGF business intelligence

Dit voorbeeld geeft inzicht in o.a. omzet, bruto en netto resultaten, spreiding en prestaties van de individuele inkopers. De rapportage heeft verschillende typen grafische weergaven en mooie ‘drill down’ voorbeelden waarin u kunt inzoomen op de details.

Autobedrijf

Business Intelligence verzekeringen

Een eenvoudig voorbeeld aan de hand van de verkoop van auto’s. U vind locatie analyse, en visualisaties van de prestaties van de verschillende modellen en verkopers.

Verzekering Claims

Business Intelligence auto verkoop

Een voorbeeld van het creëren van inzicht in het aantal claims, de locatie, grootte, (sub)branche en andere visualisaties.