Axit-Rassers-DeKeyzer-presentatie

Zeer succesvol AVG Seminar 22 februari in samenwerking met Rassers en De Keyzer

Op 22 februari 2018 hebben wij samen met Rassers Advocaten en De Keyzer Zekerheid een succesvol seminar gehouden in de grote zaal van Hotel Restaurant Princeville te Breda over de impact van de AVG (Algemene Verordening Gegevens bescherming).

De nieuwe wet gaat over privacy, het verwerken van persoonsgegevens en de handelswijze inzake datalekken. De wet is vanaf 25 mei 2018 van kracht en is met name heel duidelijk inzake wie er aansprakelijk is: u als ondernemer, of als bestuurder.

Deze wet is Europees geregeld en maakt dat DGA’s volledig verantwoordelijk zijn voor o.a. datalekken maar ook de daarbij horende verantwoordelijkheid en boetes. Deze laatste kunnen fors oplopen: tot 20 miljoen of 4% van de wereldwijde omzet. Bovendien moet een melding van een datalek binnen 3 kalender dagen worden gedaan. Bereid uzelf en uw medewerkers voor, was het hoofddoel van het door ons gegeven seminar.

De belangstelling was groot. Door de unieke samenwerking van Axit Automatisering, Rassers Advocaten en De Keyzer zekerheid spraken wij voor een goed gevulde zaal met meer dan 100 geïnteresseerden: klanten en relaties van ruim 64 bedrijven uit de regio.

We zijn natuurlijk heel blij met de grote opkomst en dat we onze vaste klanten op deze unieke manier iets terug mochten geven. Klanten konden op het seminar, door deze unieke samenwerking, gelijk een keuze maken voor een ICT, juridische of verzekeringstechnische scan waarmee zij goed voorbereid de nieuwe AVG implementatie kunnen uitvoeren.

Ten aanzien van onze ICT Scan kunt u kiezen uit drie opties: u kunt de quickscan uitvoeren, u kunt met onze uitgebreide vragenlijst aan de gang (260+ vragen over alle belangrijke ICT thema’s) of met onze consultants samenwerken. Met dit full service drieluik weet u dat u zorgeloos de toekomst met een strengere wetgeving aankunt.

De ICT en Juridische scan zijn vooral bedoeld voor een goede inrichting en bewustzijnswording, de verzekering ter voorkoming van hoge kosten.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u mailen met j.polling@xit.nl

Graag wil ik iedereen bedanken voor zijn of haar komst en kijk ik uit naar een vruchtbare samenwerking.

John Polling
Axit Automatisering BV