platform bv breda logo

Platform BV Breda

SBBB (Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Breda) is per 1 januari gestopt bestaan. De stichting zocht een grotere dienstverlening voor Bredase bedrijven en gaan deze nu aanbieden onder de naam Platform BV Breda.

Platform BV Breda wordt de verbinding tussen de aangesloten bedrijventerreinen, gemeente Breda en de Politie. Op dit platform zal vooral veel kennis gedeeld worden en haar leden zullen toegang hebben tot een speciale sectie van het platform waar ontzettend veel waardevolle informatie gevonden kan worden.

De opdracht

@XiT heeft de leuke opdracht om samen met de stichting dit platform te ontwerpen. Dit bestaat in eerste instantie uit het opmaken van een programma van eisen.

Op het eerste gezicht lijkt zoiets een eenvoudige opdracht; een platform waar informatie op staat. Bijna identiek aan een website zou je zeggen.
Maar met onze ervaring in dit soort projecten kwamen we er al snel achter dat het steeds complexer wordt naarmate er dieper wordt nagedacht over het platform, de auteurs en de gebruikers.

We kijken uit naar de lancering van dit platform en doen onze uiterste best om het een gebruiksvriendelijk stuk gereedschap te laten zijn voor de ondernemers van Breda en omgeving.

Het @XiT Team