@xit 24-7 netwerk monitorien

@XiT 24/7 pro-actief netwerk monitoren

Uw netwerk monitoren moet u eigenlijk continue monitoren, want wat gebeurt er als een kritiek component in uw IT netwerk er mee stopt? Kan er dan verder worden gewerkt, of ligt het hele bedrijf stil?

Uw netwerk hardware en applicaties opereren 24/7. Het belang van continuïteit van het netwerk en de communicatie is groot. Inmiddels is ICT onmisbaar voor de bedrijfsvoering.
Met @XiT 24/7 voorkomen we onverwachte uitval van hardware en applicaties die onmisbaar zijn voor de bedrijfsvoering. We monitoren hiermee servers, netwerk apparatuur en applicaties door veel informatie en statistieken over de prestaties en omstandigheden te verzamelen en daar conclusies uit te trekken over de staat van de apparatuur of het netwerk.

Proactief monitoren van uw systeem

De IT van uw bedrijf is waarschijnlijk van levensbelang waardoor preventief onderhoud vanuit proactieve monitoring hartstikke logisch is. Je vervangt een slechte band ook voordat je op vakantie gaat en langs de snelweg staat met een lekke band. Als we weten dat een component in uw netwerk binnenkort defect kan raken is het preventief vervangen van de component of een onderdeel heel logisch. Dan wacht je niet tot het kapot gaat.

We houden uw systeem elke dag in de gaten vanuit onze kantoorlocatie in Breda en hoeven niet langs te komen bij u zo lang het netwerk goed functioneert. Als we echter problemen zien ontstaan lichten we u in en bespreken de mogelijkheden met u om in te grijpen.

“Ik heb al een betrouwbare IT-partner of IT-ers in dienst…”

Ook als u tevreden bent met uw huidige IT-partner of u heeft uw eigen IT-medewerkers kunt u gebruik maken van @xit 24/7. Wij kunnen hen de waarschuwingen doorsturen zodat zij kunnen ingrijpen voordat er vervelende uitval ontstaat.

Hoe werkt het?

Als we starten brengen we het bestaande netwerk in kaart. We stellen KPI’s (Key Performance Indicators) op, de eigenschappen die we gaan meten, waarna we deze dagelijks monitoren.

U ontvangt van ons periodiek een overzicht van de resultaten, de KPI’s en, indien nodig, advies over het netwerk onderhoud.

Vragen

Wellicht heeft u nu nog meer vragen. Neemt u dan contact met ons en we leggen het graag in alle detail aan u uit.

 

Waarom @XiT IT?

  • 20 jaar ICT-ervaring met 12 specialismen waar we echt heel erg goed in zijn.
  • Eigen datacenter. Uw data staat bij ons in het datacenter. U weet dus altijd waar het staat en bij wie u moet zijn. We zijn van niemand afhankelijk.

 

Waar we nog meer heel goed in zijn