business intelligence

Bijzondere projecten en oplossingen

Business Intelligence

Data en goede informatie zijn onmisbaar bij het besturen van uw bedrijf. Tot voor kort vergde de automatisering hiervan een redelijk hoge investering, wat veel ondernemers in het MKB ervan weerhield om Business Intelligence te automatiseren. Met de komst van Power BI heeft u een tool in handen die geen enkele data combinatie schuwt, ook niet vanuit verschillende databronnen. Door de betaalbaarheid is handwerk Excel anno 2017 geen optie meer. Voor een goede sturing van uw bedrijf wilt u toch werken met up to date data uit meerdere bronnen!

Kijk hier voor meer informatie over de mogelijkheden van Qlikview en Power BI.

Mobiele en (Semi) Autonome Camera Systemen

Voor Nederlandse Spoorwegen, Arriva, ProRail en Infraspeed leveren wij (semi-)autonome camera systemen die volledig off-grid kunnen functioneren. Deze volledig in eigen beheer ontwikkelde camera systemen (zowel hard- als software) worden ingezet voor object bewaking, vandalisme bestrijding, reductie van derdenverstoringen, voorkoming van koperdiefstal en crowd management toepassingen bij grootschalige evenementen.

Daarnaast bieden wij soortgelijke en afgeleide producten en diensten aan diverse gemeenten, waterschappen en ook de landelijke en regionale politiekorpsen.

Wil je hier meer over te weten komen? Op de website van Libercam is meer informatie over deze camera-systemen te vinden.

Disciplines
InfrastructuurConnectiviteit & Mobiliteit
NetwerkinrichtingProject Mangement
Asset managementResearch & Development
SysteembeheerMonitoring & Toezicht
OnderhoudscontractenQuality Assurance
ProRail

De accuratesse van het geleverde product, het meedenken met ProRail, het aanpassen op vraagspecificatie, de continuïteit van de geleverde prestatie en de snelheid en flexibiliteit van handelen door @XiT hebben geleid tot beperking van de bedrijfshinder en tot opsporing van daders.

ProRailhttp://www.prorail.nl

Geïntegreerde Project Planningen & Project Management

Onze data specialisten zetten aangeleverde bulkdata van de planningen van subcontractors om in geintegreerde schedules in zowel Microsoft Project als Oracle Primavera. Onze consultants analyseren en duiden de planning. Zij helpen tevens project teams om beter en effectiever planningen samen te stellen en te gebruiken. Daarnaast bieden wij ondersteunende producten, diensten en tools om de staat van een project beter inzichtelijk te maken, de progressie beter te volgen en de rapportage te vereenvoudigen.

Wij hebben onder andere ervaring met complexe industriele planningen voor het managen van Turn Arounds (TAR), pijpleidingen en boorplatformen en werken onder andere voor petrochemische multinationals, internationale nutsbedrijven en grote technische aannemers.

Disciplines
MobiliteitCoaching & Training
VeranderingsmanagementProject Management
Planning & SchedulingBusiness Intelligence
Data Mining & ConversieResearch & Development

Keelings Business Sytem ERP Implementatie

Keelings Business System (kortweg: KBS) is een speciaal voor de AGF-branche ontwikkeld ERP systeem waarmee alle facetten van de AGF handel in aan bod komen, van basis commerciele handelingen (in- en verkoop), tot het totale supply chain management (logistiek, transport, warehousing). Daarnaast beschikt het product over modules voor het organiseren en traceren van partijen door productie en ompak processen. Ook beschikt het product tot koppelingsmogelijkheden met financiele pakketten, warehouse management systemen en EDI koppelingen.

Disciplines
Project managementAsset management
VeranderingsmanagementSysteembeheer
Training & CoachingBack-up
Business IntelligenceDisaster Recovery
Data Mining & ConversieMirroring & High Availability
Quality AssuranceTechnische Support
Werkplekinrichting