business intelligence

Uw bedrijf sturen op basis van data en KPI's

QLIKVIEW

Qlikview is een applicatie waarmee je heel effectief inzicht kunt krijgen in data uit verschillende informatiebronnen. De informatie, die meestal uit database tabellen komt, kan worden gecombineerd in overzichten en rapportages die kunnen worden opgemaakt naar wens.
U kunt zo de gegevens uit verschillende bronnen ongelimiteerd combineren tot bruikbare analyses.

Van deze gegevens kunnen standaard overzichten opgezet worden die met een klik op de knop verversen waardoor het ververst en u de actuele data te zien krijgt waarmee management het bedrijf aan kan sturen.

Grotere organisaties nemen management besluiten gebaseerd op metingen en feiten. Qlikview is hierbij een onmisbaar stuk gereedschap.

De resultaten van rapportages kunnen worden getoond in tabellen en grafieken.

Wanneer is Qlikview interessant voor u?

  1. U kunt geen management rapportages maken,
  2. U moet veel handmatig werk verzetten om management rapportages te maken die u nodig heeft,
  3. U heeft behoefte aan snelle up-to-date informatie op dagelijks of wekelijks niveau,
  4. U moet rapporteren aan aandeelhouders of DGA’s en dit kost u nu veel moeite.

Laten u informeren of Qlikview voor u van toegevoegde waarde is.

Power BI

Microsoft heeft met Power BI een betaalbare oplossing gemaakt binnen haar Office365 pakket.
Dit software pakket is ontworpen als een gemakkelijk Business Intelligence pakket voor het omzetten van data en getallen in visuele rapportages. Hiermee sluit u het tijdperk af dat u afhankelijk was van statische Excel rapportages en gaat u over naar dynamische rapportages die altijd up to date informatie presenteren.
Doordat het onderdeel is van het MSOffice 365 Enterprise E5 licentie is het ook zeer betaalbaar al vanaf €34,40/maand voor de superuser. Wij kunnen deze rol ook voor u invullen en heeft u alleen nog Office 365 in een goedkopere variant nodig om de rapportages in te zien.

Microsoft Power BI, software die verrassend dynamische en visuele rapportages kan maken.

We komen graag bij u langs voor een demonstratie zodat u in ieder geval weet wat Business Intelligence voor u kan betekenen. We maken met u ook graag het vergelijk met bijvoorbeeld QlikSense of een maatwerkoplossing om te komen tot een oplossing die voor u het beste resultaat geeft.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 076-7501111, vraagt u naar Robbert, John of Joost.

Microsoft Power BI