Tour for Life 2018 , de finish met een lach en een traan.

Tour for life 2018 uitreiking

De 10e editie van Tour For Life is inmiddels achter de rug. Het team @XitingLife heeft samen met ruim 300 deelgenoten de 8 zware etappes van Italië naar Nederland gefietst en de finish in Sittard gehaald.

Het is finishen, niet alleen voor jezelf, maar voor al die mensen die een toekomst zonder kanker verdienen, waarbij we denken aan zij die deze toekomst niet kregen. Samen maken we kanker kansloos.” (quote Tour For Life).

Helaas kon John Polling als teambegeleider hier niet meer bij zijn.

Hij zou echter bijzonder trots zijn geweest. In totaal is er maar liefst € 1.021.000,- opgehaald waarvan de sponsoren van John tot vandaag € 17.636,74 hebben opgebracht voor het Daniël den Hoed Fonds.

Een geweldige prestatie van vrienden, familie, kennissen, zakenpartners en klanten waarvoor wij u hartelijk willen bedanken.

We weten nu al dat het bedrag nog hoger uit gaat vallen omdat er ondertussen al honderden exemplaren van John’s boek zijn verkocht en ook deze opbrengst gaat naar Tour for Life en het Daniël den Hoed Fonds.

In dit boek vertelt John over zijn strijd. Daarbij deelt hij zijn ervaringen, kritiek en dromen voor de toekomst. Want van één ding is hij overtuigd: Kanker moet de wereld uit!

Maar bovenal vertelt John de wereld om van het leven te houden: “Ook hoop ik dat u als lezer inspiratie uit mijn boek haalt om zelf doelen te stellen en die ook waar te maken. Leef! Omdat het mooi en waardevol is.”

Wilt u ons helpen in de strijd tegen kanker en een exemplaar van het boek ontvangen?

Via onze website kunt u het bestellen.

Tour for life 2018 logo
Tour for life 2018 / Daniel den Hoed stichting logo