Tijdregistratie en Facturatie

MKB bedrijven die (o.a.) op basis van een urenfacturatie werken; IT, Consultants en andere dienstverleners, maar ook een loodgieter of elektricien lopen tegen de tijdrovende activiteit aan van het registreren van de besteedde uren en het factureren ervan.
Ook wij hadden dit als ICT dienstverlener en hebben besloten hier een eigen stuk software voor te schrijven; ARAKIS.

Met ARAKIS registreren we de activiteiten van alle collega’s op geplande taken en project taken. Afhankelijk van de afspraken of SLA worden deze uren dan afgeschreven van een vastgesteld budget of omgezet in een factuur. Onze administratie genereert met een druk op de knop de facturen die direct kunnen worden gestuurd (gemaild) naar onze klanten. Snel en super eenvoudig in de registratie en verwerking.

tijdregistratie

Tot nu toe hebben we ARAKIS alleen intern gebruikt, maar steeds meer klanten en relaties lieten ons weten dat ze behoefte hebben aan een dergelijke software.

Eind 2017 komt ARAKIS 2.0 op de markt. We hebben de software herschreven in een moderne programmeertaal en de navigatie eenvoudiger gemaakt waardoor het klaar is om ook buiten AXiT gebruikt te gaan worden.

ARAKIS 2.0

De kracht van ARAKIS is de snelle facturatie na de urenregistratie. De urenregistratie kan op alle mogelijke apparaten; pc, tablets en smartphones waardoor iedereen in uw organisatie op elke gewenste plek de uren kan registreren.

typische functionaliteiten die u er zult vinden:

  • CRM (Customer Relationship Management) om uw klanten en de afspraken te registreren,
  • Urenregistratie deel waar op klant of project gezocht en geregistreerd kan worden,
  • Facturatie,
  • Betalingsbeheer,
  • Export naar financiële pakketten zoals EXACT.

Voor meer informatie over de lancering en prijzen kunt u contact openemen met ons.