Planning en Scheduling

Een nieuwe, effectieve methode voor het maken van complexe, geïntegreerde project schedules.

Automatiseren in plaats van handmatig invoeren

Wij transformeren ruwe aangeleverde detail data heel snel tot een resource loaded schedule.

Zowel Microsoft Project als Oracle Primavera

Wij zijn specialisten in Primavera en MS Project met een bewezen track record.

We zijn DBase specialisten

Informatie van verschillende afdelingen en/of leveranciers samenvoegen tot één geïntegreerd schema.

Begrijpelijke planning door visuele tools

Visuele dashboards op basis van S-Curves geven status en maken beslissingen een stuk gemakkelijker.

Beter en sneller resultaat door automatisering

Door onze gespecialiseerde IT kennis in optima forma in te zetten, zijn wij in staat om op basis van ruwe aangeleverde data in een zeer korte doorlooptijd complexe, geintegreerde schedules te maken.

Wij analyseren de data en ontdekken daarin patronen en structuren. Op basis van deze input kiezen wij reeds door ons ontwikkelde tools, of zo nodig ontwikkelen we nieuwe tools om de data in te lezen en de data die relevant is te converteren naar een tussenproduct. Vervolgens gaan we ermee aan de slag om ervoor te zorgen dat de informatie op het gewenste detailniveau wordt samengevat.

We maken een basis planning framework aan met de gewenste breakdown structure. Daarna importeren we de ruwe data binnen deze structuur. Op basis van de resources worden de beschikbaarheid en kalenders gefinetuned op basis van aangeleverde beschikbaarheidsgegevens. Daarna worden er met behulp van milestones, deadlines en prioriteiten project en sturingslogica aangebracht.

Resultaat gedreven door ervaring

Dit proces lever een product op dat wordt gecontroleerd door professionele en ervaren Project Managers. Op basis van hun feedback voeren we iteraties uit van dit proces om het schedule verder te verfijnen. Wanneer de planning is goedgekeurd wordt er een baseline gemaakt en worden er dashboards en overige tools en documentatie gereed gemaakt, waarna het eindproduct wordt opgeleverd en overgedragen aan de opdrachtgever.

Onze unieke werkwijze wordt door grote industriele en petrochemische bedrijven toegepast. Wij zijn er dan ook trots op dat wij voor de volgende organisaties deze methodiek reeds hebben mogen toepassen

Ervaar de snelheid van onze Planning & Scheduling diensten.

Neem contact met ons op en daag ons uit!