Management Support voor uw IT omgeving

Uw IT omgeving, de kosten, de efficiency en de veiligheid staan vandaag de dag bovenaan elke lijst met management uitdagingen. De markt ontwikkeld zich zo snel dat het bijna niet bij te houden is. Welke ontwikkelingen zijn nu echt bruikbaar, en welke zijn voor u niet van belang? Hoe kunnen we geld besparen door een effectieve manier van werken? Hoe kunnen mijn medewerkers veilig bij hun bestanden?

100-den vragen over de beste manier om uw IT in te richten die wij graag met u samen bekijken. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Klankborden en sparren

Op management niveau ideeen delen en sparren.

Contract management

Het inrichten, beheersen en bewaken van contracten.

Veranderings management

Ontwikkelen, schrijven en vormgeven van glashelder beleid.

Procesbeschrijving diagrammen

Visualisatie van het totale bedrijfsproces in diagrammen

 • Veranderingsmanagement

 • Herstructurering

 • Reorganisatie

 • Kwaliteitszorgsystemen

 • Project Management

 • Interim HR Management

 • New Business Development

 • Operations Management

 • Contractmanagement

 • Business Process Mapping

 • Beleidsformulering

 • Business Alignment

Samen uw bedrijf naar de next level brengen.

Wij hebben een ruime, wereldwijde ervaring in management opgedaan bij diverse grote internationale bedrijven in verschillende functies en capaciteiten. Van algeheel management, tot herstructurering, van business development tot HR management. Deze jarenlange ervaring staat aan de basis van ons unieke management support.

U kunt met ons op hoog niveau sparren en klankborden over de visie, missie en doelstellingen en de algehele richting van uw bedrijf. Wij kunnen u met raad en daad bijstaan en u ook vanuit een IT perspectief ondersteunen. IT staat immers aan de basis van alle operaties en processen. Het is daarom zaak dat er een goede afstemming is van de doelstelling van het bedrijf en de IT: Business Alignment.

Ook wanneer u nieuwe markten wilt aanboren of internationaal wilt opereren en handel drijven met opkomende markten kunt u bij ons ondersteuning vinden. Wij helpen u voet aan wal te krijgen en de operatie vorm te geven. Van het leggen van contacten tot het binnenhalen als klant. Ook kunt u ervan opaan dat er een glashelder beleid wordt geformuleerd zodat uw mensen op de juiste manier werken en functioneren voor optimaal resultaat. Tevens ondersteunen we deze processen met solide contract management, waarbij wij zorgdragen voor een correcte inrichting van de overeenkomsten en erop toezien dat deze op de juiste wijze worden toegepast, overeenkomstig met het geformuleerde beleid.

Veranderingen, zowel groot als klein, zijn vaak moeilijk voor uw mensen. Dit geldt in het bijzonder wanneer u wenst dat er anders gewerkt moet worden. Of het nu gaat om een reorganisatie of de implementatie van een bedrijfsbreed software pakket: sommige medewerkers zullen grote moeite hebben met de verandering. Wij zorgen ervoor dat de verandering beheersbaar wordt, voor zowel u als voor uw mensen.

Wij helpen uw groeiende bedrijf verder

met onze unieke management support diensten naar de next level.