business intelligence en microsoft cloud

Kennissessie efficiënt en veilig werken in de Cloud en Business Intelligence

Als automatiseerder lopen wij graag voorop met de ontwikkelingen en vooral die waar u baat bij heeft. Onze doelstelling is altijd om uw bedrijf te optimaliseren door te automatiseren. Met Business Intelligence heeft u bijvoorbeeld zo’n sterk stuur tool, altijd en overal uw bedrijfscockpit in de palm van uw hand, real time.

Daarnaast informeren we u graag over kostenbesparingen door Cloud computing, de voors en tegens, Office365, maatwerk op basis van huur. Geen dure investeringen meer in hard- en software en duur onderhoud hiervan. U kunt weer gaan werken aan de uitbreiding van uw core business en wij automatiseren uw bedrijf zodat u vooral efficiënter wordt. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn als u zich opgeeft voor één van onze kennissessies

In één uur tijd delen we onze kennis over werken in de Cloud en Business Intelligence. We gaan u en uw organisatie echt iets bieden. De kennissessies zijn specifiek ingericht op directie niveau, level 1 sturing van het bedrijf. We gaan vooral in op de bedrijfseconomische zaken die via IT tot stand kunnen komen en u de voordelen aanreiken van real time informatie.

De kennissessies willen wij houden op:

  • Woensdag 14 juni a.s. om 20:00 of,
  • Vrijdag 2 juni a.s. om 15:00.

Na de sessie nemen we ruim de tijd om uw vragen te beantwoorden. We zullen er met een aantal medewerkers zijn zodat we ook hier efficiënt met uw tijd omgaan.

De hoofdonderwerpen een beetje uitgelicht;

“Efficiënt en veilig werken in de Cloud”

Het zal u niet ontgaan zijn dat werken in de Cloud de toekomst heeft. Als u binnenkort op het punt staat om nieuwe investeringen te doen voor uw IT hardware doet u er verstandig aan om de overstap naar werken in de Cloud serieus te nemen. Ook als u al in de Cloud werkt maakt u momenteel waarschijnlijk niet voldoende gebruik van het scala aan mogelijkheden dat momenteel geboden wordt.

En we hebben voorbeelden
Sharepoint 5 jaar geleden inrichten voor een accountantskantoor met 50 medewerkers vergde een startinvestering van €120 K. Daarnaast 5 jaar onderhoud door de IT’er, updates, service packs etc. waardoor de investering inclusief onderhoud etc. opliep tot €480 K. Nu zou deze oplossing op basis van huur en maatwerk ongeveer €2.800 per maand zijn. Dat is een besparing van 65%.

In de sessies gaan we ook in op:

  • Voordelen van het werken in de Cloud, en nadelen of wat je zeker goed moet regelen
  • Hoe veilig is de Cloud?
  • Waar staat mijn data? In Nederland natuurlijk op de snelste hub van de wereld, Schiphol
  • Wat kan er in de Cloud worden geplaatst en welke keuzen heeft u?
  • Wat kost het om naar de Cloud te verhuizen?
  • Sharepoint; de document management oplossing voor iedere organisatie
  • VOIP. De verbindende factor in al uw communicatie en analyses

“Business Intelligence (B.I.) voor uw bedrijf”

Het is inmiddels een alom geaccepteerd onderwerp; Business Intelligence (B.I.), en een steeds vaker voorkomende onderscheidende factor t.o.v. de concurrentie. Met B.I. visualiseert u belangrijke informatie, real time, uit uw bedrijf tot stuurinformatie. Marges, inkoop en verkoop cijfers, cash cows & dogs, verkoper prestaties, facturatie, top 10 klanten of artikelen en ga zo maar door. We automatiseren voor u een cockpit uit verschillende soorten bronnen. Het handmatig invullen van excel sheets via printscreens is echt niet meer van deze tijd maar we zien het nog iedere dag bij verschillende bedrijven gedaan worden. We hebben een bijzonder interessante kennissessie voorbereidt waar we u graag voor uitnodigen.

 

Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd in een informele omgeving.

De sessies worden gehouden in Hotel Restaurant Princeville te Breda.

Aanmelden kunt u via email adres r.vansteenwijk@xit.nl

Met vriendelijke groet,

John Polling
Directeur