Apple Watch John

Onze klanten kennen ons als trendsetters en in lijn hiermee testen we inmiddels al meer dan een maand een aantal Apple Watches. Ons panel evalueert vooral zakelijke gebruiksvriendelijkheid. Inmiddels zijn we ontzettend verrast met de kwaliteit van het totaal. De “watch” werkt intuïtief waardoor je binnen een dag “los” bent op de meeste functionaliteit. De koppelingen met apps op je IPhone zijn gemakkelijk in te regelen. De directe toegang tot externe bewegingsapps als Cyclemeter en Strava werkt goed. Vanwege de intense samenwerking was dit een goede manier om de “verbinding” te testen.

De watch is gemakkelijk te besturen met twee druktoetsen waarvan één ook een draaifunctie heeft. Hiermee is de watch in te richten naar persoonlijke behoefte en wens. Snel functies aan en uit zetten maar ook bellen of chatten via je “watch” werkt verbluffend goed. Dit door de constante en goede verbinding tussen je Iphone en Apple Watch. Wel even uitkijken dat de bluetooth verbinding in de auto de goede keuzes maakt.

Updates en taal installeren werkt gemakkelijk en via je telefoon. Het wisselen tussen je dagelijkse bandje en je sportband snel en met het grootste gemak. De hartslagmeter en steps zijn visueel duidelijk en gemakkelijke analyses daarom zo bij de hand. Ook even de muziek aan of uitzetten, volgende nummer, hard en zacht allemaal even gemakkelijk. Zelfs het kijken waar je bent op deze planeet werkt snel en eenvoudig en net zo gemakkelijk als je agenda en weerberichten. Kortom verbluffend goede functionaliteit in combinatie met top kwaliteit materialen.

Wat ons betreft een redelijk betaalbare super watch met een totaal nieuwe kijk op het woord “horloge”.