Cloud

20 jaar IT expert binnen de AGF branche.

AGF harvest app

OOGST NOTIFICATIE APP

De AGF Oogst notificatie applicatie app is ontwikkeld als een gemakkelijk notificatie systeem dat aangeeft wanneer de oogst van groenten of fruitsoorten ergens op deze wereld begint.

Vooral het maatwerk gedeelte is voor u als gebruiker super handig omdat dit gebaseerd is op de verkopen door uw eigen organisatie. Op deze manier krijgt u geen “overload” aan informatie en kunt u uw klanten tijdig en goed informeren wanneer bepaalde groenten of fruitsoorten weer beschikbaar komen op de markt.

Standaard stellen wij het systeem in op zes weken notificatie zodat u tijdig met acties of verkoop strategieën kunt beginnen. Natuurlijk zijn andere oogsttijdingen of notificatie planningen gemakkelijk en naar uw keuze in te richten. Zoals aangegeven is de AGF oogst notificatie applicatie AGF maatwerk op basis van uw eigen verkopen van de voorgaande jaren.  Voor ons als AGF specialist maakt het niet uit wat voor ERP of database systeem u werkt. Wanneer de data beschikbaar is dan kunnen wij er voor u een maatwerk AGF oogst notificatie systeem van maken op de door u gewenste platformen.

Omdat we al 20 jaar werkzaam zijn binnen de AGF kunnen we de app uitbreiden naar ieder gewenst niveau inclusief foto’s en een gemakkelijke zoekfunctie. We maken het graag gemakkelijker voor u.