AXit fietstocht

Ja, ik fiets mee!

Een leuke historische korte fietstocht voor de mensen die werken op bedrijventerrein  Steenakker.

Inmiddels is het heerlijk weer en genieten we van een mooie zomer. Op ons industrieterrein wordt er toch nog hard gewerkt en daar hoort af en toe wat ontspanning tegenover te staan. Vandaar ons initiatief om een ontspannen fietstocht te maken langs de mooie plekjes van Breda.

Iedereen van Steenakker is welkom om op de fiets (maakt niet uit wat voor type) met ons mee te rijden op woensdag 12 juli. We gaan een mooi stukje Breda fietsen met hier en daar een historische toelichting. Gezinsleden mogen natuurlijk gewoon mee. Wij van @XiT zorgen voor een pre-start broodje en een drankje rond 16:30 bij ons op het bedrijf aan de Laagsteen 15 te Breda zodat we zonder honger of dorst gevoel rond 17:00 kunnen vertrekken. We zorgen ook onderweg voor wat versnaperingen en we maken er een leuke tocht van met voldoende stopmomenten waarin ik wat vertel over de geschiedenis en het gebied waar we op dat moment zijn. Rond 18:45 zijn we weer terug. De lengte is 20 km. en gemakkelijk voor iedereen vol te houden.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel graag opgeven dat je met ons meefietst zodat we rekening kunnen houden met de foerage. Opgeven kan via e-mail j.polling@xit.nl met als onderwerp “ik fiets mee op 12 juli” ,met je naam, eventuele andere deelnemers en bedrijfsnaam.

Graag tot ziens op 12 juli aanstaande.

Het @Xit Team